Wednesday, 2017-04-26, 5:41 PM
[Forgotten Hope Secret Weapon] European CommunityMain

Registration

Login
Welcome Guest | RSS
/
[ Neue Beiträge · Teilnehmer · Forumregeln · Suche · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » [FHSW Europ] FHSW 0.51 Server: » Support & Help: » Windows 10 and trouble
Windows 10 and trouble
LampoDate: Sunday, 2016-03-20, 8:20 PM | Message # 1
Donator of 40€
Group: Gold Donator
Messages: 224
Awards: 14
Reputation: 6
Status: Offline
hi guys... 2 days ago the stupid win10 has been installed on my pc... I refused it for months but my pc suddently has stopped and restarted alone with the win10 installation. After 1 hour a stupid new desk top was on my screen, anyways all was ok, porno movies and photos folder were ok whistling   and also all other things. So i started fhsw, ok... it took more time to start but did it and at last AAAAARRRRRGGGGGHHHHH all video textures had been changed, smaller screen, reading chat character was impossible and a lot of troubles again. I tried to play but was impossible so I had to quit. Then I tried to change compatibility but now when I start to play the map uploading freezes... I can't play. Can some1 help me, who is playing with win 10 what did to do it ???  Help me or I will open all customs to north europe   yes  and Canada too

+ -

Message edited by Lampo - Sunday, 2016-03-20, 8:21 PM
 
(HH)BenjaminDate: Sunday, 2016-03-20, 8:45 PM | Message # 2
Colonel
Group: Trusted
Messages: 416
Awards: 8
Reputation: 2
Status: Offline
Hi guys, I seem to be in a similar boat as Lampo. I'm trying to install BF1942 on my new computer and it doesn't seem to be working, the only thing I can think of is that I'm now running windows 10. Anybody running windows 10 and BF1942 successfully?
 
wewakDate: Sunday, 2016-03-20, 8:48 PM | Message # 3
Lieutenant Colonel
Group: Friends
Messages: 159
Awards: 3
Reputation: 1
Status: Offline
I dont have this problem but  google led me to this: https://windowsforum.com/threads.....205952

I hope it helps!
 
LampoDate: Sunday, 2016-03-20, 9:12 PM | Message # 4
Donator of 40€
Group: Gold Donator
Messages: 224
Awards: 14
Reputation: 6
Status: Offline
tnx wewi, I'm downgrading to the last windows version. On this pc I don't need win10... now I try to join the server. For a new pc with win10 I hope in some solution

+ -

Message edited by Lampo - Sunday, 2016-03-20, 9:29 PM
 
(HH)BenjaminDate: Sunday, 2016-03-20, 9:52 PM | Message # 5
Colonel
Group: Trusted
Messages: 416
Awards: 8
Reputation: 2
Status: Offline
I tried this solution Wewak, but I had already enabled Direct Play earlier, so I don't believe this to be the problem unfortunately. Also I'm unable to downgrade to Windows 7, as this is a new PC which only came with Windows 10 for operating system. Is there anything else you or anyone else can think of?

Message edited by (HH)Benjamin - Sunday, 2016-03-20, 9:54 PM
 
LampoDate: Sunday, 2016-03-20, 11:01 PM | Message # 6
Donator of 40€
Group: Gold Donator
Messages: 224
Awards: 14
Reputation: 6
Status: Offline
mmmhhh, when the stupid win10 was in my pc I had to update the directx but with win10 ( the evil ) i think is useless. Anyways when i did it FHSW run,  but changed all textures and screen resolution as I said. I tried to set the game in compatible version but after this all maps started to freeze during the upload. I think my laptop is too old for the stupid win10. I tried to find for some solution in FH or FHSW sites... a lot of answer for a lot of problems. Some1 suggested to reinstal without widescreen fix... dunno.  sad

+ -

Message edited by Lampo - Sunday, 2016-03-20, 11:02 PM
 
starking018Date: Monday, 2016-03-21, 6:55 PM | Message # 7
Lieutenant Colonel
Group: Trusted
Messages: 186
Awards: 14
Reputation: 3
Status: Offline
Damn, so you won't open the borders now? Whatever... when I need to go through I will break through Air Troll style.

Air Troll a.k.a. starking018
 
LampoDate: Monday, 2016-03-21, 7:23 PM | Message # 8
Donator of 40€
Group: Gold Donator
Messages: 224
Awards: 14
Reputation: 6
Status: Offline
ahah, no problem, we have the best AA/AT system ready



+ -
 
(HH)BenjaminDate: Monday, 2016-03-21, 11:31 PM | Message # 9
Colonel
Group: Trusted
Messages: 416
Awards: 8
Reputation: 2
Status: Offline
@Lampo, I'm pretty sure the problem doesn't lie within the widescreen fix patch. I believe this to be false because I'm doing a complete clean install of BF1942 and all mods and I can't even get the base game to run. I haven't installed anything except for the vanilla, Xpacks, and FH.
 
Stefan1990Date: Tuesday, 2016-03-22, 8:22 AM | Message # 10
Lieutenant General
Group: Admins
Messages: 1396
Awards: 7
Reputation: 2
Status: Offline
i update from win 7 to win 10 and i have no problems....  smok
 
Santa-AnnaDate: Tuesday, 2016-03-22, 10:09 AM | Message # 11
Lieutenant Colonel
Group: Trusted
Messages: 190
Awards: 19
Reputation: 7
Status: Offline
I updated my system from win7 32-bit basic to win 10 32-bit. Then I manually updated to win10 64-bit, and accidetly deleted  ALL my games.
So then I installed BF1942 into the x86 Program Files folder and have no any problems.
 
starking018Date: Tuesday, 2016-03-22, 2:36 PM | Message # 12
Lieutenant Colonel
Group: Trusted
Messages: 186
Awards: 14
Reputation: 3
Status: Offline
(HH)Benjamin, did you try disabling compatibility mode for BF1942.exe and then running BF1942CF.exe (it comes with FHSW in the folder [...]\Battlefield 1942\Mods\FHSW\Compatibility Fix)?

Air Troll a.k.a. starking018
 
(HH)BenjaminDate: Tuesday, 2016-03-22, 10:44 PM | Message # 13
Colonel
Group: Trusted
Messages: 416
Awards: 8
Reputation: 2
Status: Offline
@Starking: I haven't installed FHSW yet since I couldn't get the original base game to run at all, but I think I will download FHSW anyways and see if that BF1942CF.exe helps at all.
 
Forum » [FHSW Europ] FHSW 0.51 Server: » Support & Help: » Windows 10 and trouble
Page 1 of 11
Search:

Copyright MyCorp © 2017 Powered by Stefan1990